BROKOLICE PO ŠPANĚLSKU

Napsal CLUB ZDRAVÍ A POHODY (») 23. 1. 2011 v kategorii OBLÍBENÉ RECEPTY, přečteno: 3513×
pouzite/01.jpg

Brokolice po španělsku je velmi jednoduchým, chutným, poměrně rychlým a zdravým pokrmem.


BROKOLICE NA ŠPANĚLSKÝ ZPŮSOB

SUROVINY :

500 g brokolice 

500 g brambor

1 menší cibule

3 rajčata

paprika

3 stroužky česneku

1 kysaná smetana ( 250 ml )

sůl, olej a troška vody

POSTUP :

Na oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, když zesklovatí, zapřášíme ji sladkou paprikou. Přidáme na kolečka nakrájené syrové brambory ( jsou-li nové, ponecháme je ve slupce ) a podlijeme vodou. 

 Když jsou brambory poloměkké, přidáme na růžičky rozebranou brokolici, pokrájená rajčata a na kolečka pokrájený česnek. Lehce promícháme, povaříme až do změknutí zeleniny.

Nakonec přidáme kysanou smetanu a osolíme.

... 

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedenáct a dvanáct